Om Conceptuelle

Conceptuelle är ett konsultföretag som erbjuder tjänster inom mat, dryck och hotell. Conceptuelle ägs och drivs av Sofia Selberg, civilekonom och projektledare med mångårig branscherfarenhet på strategisk och operativ nivå.

Conceptuelle vänder sig till företag och organisationer inom
hotell-, restaurang- och måltids-branschen. Målgruppen består också av företag som på olika sätt har anknytning till mat och dryck, t ex fastighetsbolag, reseföretag, upplevelseföretag, friskvårdsföretag. Våra tjänster inkluderar konceptutveckling, analyser, strategier, strukturkapital, utbildning mm.
Läs mer om Tjänster.


Exempel på kundföretag: Scandic Hotels, Mat på Jobbet, Ballbreaker, Fritidsresor, Espresso House, Max Hamburger-restauranger, Medley, 8t8, Convini, Stöten i Sälen m fl.

Vi tror på kombinationen passion, struktur och affärsmässighet för bästa resultat. Conceptuelle kan stärka uppdragsgivaren på en eller flera av dessa punkter.
Läs mer om Arbetssätt.

Conceptuelle skriver regelbundet artiklar i den internationella branschtidningen Foodservice Europe & Middle East. Conceptuelle rapporterar om den Nordiska restaurangmarknaden (Sverige, Norge, Danmark, Finland) med aktuell branschfakta, trender och intervjureportage.
Läs mer om Artiklar.